We leiden allemaal een druk leven. Daarom is sporten voor Polar Paints belangrijk. De boog mag niet altijd gespannen staan en sport is dan ook de ideale uitlaatklep. Met zowel eigen activiteiten als bepaalde clubs die we sponsoren, dragen we ons steentje bij. Want wij zijn ervan overtuigd dat sporten zorgt voor balans tussen lichaam en geest én je dus gelukkiger maakt!

Polar Running Team

Met het Polar Running Team kan u genieten van een sportieve middagpauze. Op maandag organiseren we loopsessies in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in de Gentse Blaarmeersen. U kiest zelf voor de 5 of voor de 10 km. Het is ook een moment voor wat networking en een babbel. Zin om mee te doen? Bent u klant, leverancier of medewerker? Iedereen is welkom! Meer info vindt u hier. Of stuur een mailtje naar evelien@polarpaints.be.

Sponsoring STAX Atletiekclub

Al jaren zijn we met Polar Paintshop sponsor van de STAX Atletiekclub. Deze club heeft een duidelijke sportieve visie en we werken dan ook graag samen. STAX wil door middel van aangepaste trainingen, sport en in het bijzonder atletiek stimuleren bij kinderen en jongeren in een familiale clubsfeer. Regelmatig zien we een STAX-lid op het podium bij wedstrijden en daar zijn we fier op! Met sprinten, kogelstoten, hordenlopen, speerwerpen en nog zoveel meer kan u zich uitleven bij STAX.
Meer info vindt u op: https://www.stax-ac.be.


Foto’s: ©Atletiek Leven

Enkele sportieve verfprojecten

Ook in onze zaken als verfgroothandel zijn we fier op enkele projecten van sportieve aard. In Limelette werden we als verfgroothandel ingeschakeld voor de vernieuwde tennisclub van Justine Henin: een prestigeproject waarin vooral de Herbol Schnellschleifgrund Aqua centraal staat. En laat ons zeker de Ghelamco-arena in Gent niet vergeten! Niet alleen in het stadion van de Buffalo’s, maar ook in de binnenruimtes zoals de loges werd er met verven van Polar Paints gewerkt.

Klik op onderstaande foto voor meer info over het project Club Justine Henin:

Klik op onderstaande foto voor meer info over het project Ghelamco Arena:

Heeft u vragen over onze sportieve activiteiten of onze projecten in de sportsector? Heeft u verdere vragen over ons aanbod en onze diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.