De nieuwe kleur van het jaar 2023 is Wild Wonder (COTY23).

Wild Wonder™ – een positieve, natuurlijke geeltint…

Het thema dat aan de kleur van het jaar 2023 hangt is ‘’De kracht en magie van de natuur’’. Specifiek de helende kracht van de natuur op het gebied van de mentale gezondheid. De kleur van het jaar 2023 is opgedeeld in 2 woorden, waarbij ‘’Wild’’ staat voor het vrije gevoel naar de natuur en ‘’Wonder’’ staat voor de natuurlijke magie die overal om ons heen is.

Hoe komt deze kleurkeuze tot stand?

De kleur van het jaar 2023 is tot stand gekomen doordat internationale design experts hun inzichten hebben gedeeld en hebben gekeken waar de wereld heen zou gaan in 2023. Hierin staat de natuur hoog in het vaandel, omdat de aarde de bron is van alles en ons troost en inspiratie brengt.

Ontdek hoe je volgende project eruit kan zien met deze kleuren!

Een trendy kleur voor commerciële, openbare of woonruimtes, die dankzij 4 geselecteerde kleurpaletten zal passen in elk interieur!

De kleur van het jaar 2023 in 4 kleurpaletten

Op basis van de tinten waarmee Wild Wonder gecombineerd wordt, lijkt de kleur subtiel een andere tint te worden. In functie van warme, neutrale, zachte of felle kleuren, worden vier kleurpaletten voorgesteld die perfect combineren bij het kleur van het jaar 2023!

LUSH KLEUREN

Zachte groene tinten en neutralen, werken in een ruimte herstellend en zorgen voor een rustige sfeer in huis. De combinaties die binnen dit kleurpalet vallen zijn subtiel en zeer comfortabel.


BUZZ KLEUREN

Als je denkt aan de biodiversiteit van een veld vol wilde bloemen, dan is het Buzz kleurenpalet iets voor jou. De kleuren uit dit palet brengen energie, plezier en harmonie in huis, en kunnen elke kamer in huis een gevoel van vitaliteit en levenslust geven.

Wild-wonder-kleur-van-het-jaar-2023-D6.38.51Wild-wonder-kleur-van-het-jaar-2023-A0.05.25


RAW KLEUREN

Wanneer je meer denkt aan houtkleuren, stro of paddenstoelen, dan kan je beter gaan voor de kleuren uit het Raw kleurenpalet. In dit palet zijn warme, rijke kleuren te vinden die benadrukken hoe de natuur innovatie kan inspireren.

Wild-wonder-kleur-van-het-jaar-2023-F4.06.78D6.13.24


FLOW KLEUREN

Het Flow kleurpalet bestaat uit kleuren die je langs de kust zal tegenkomen. Deze kustkleuren doen ons denken aan het ritme en de getijden van het leven, en de hoop op vernieuwing. In het Flow kleurpalet draait alles om het creëren van balans in huis.

Wild-wonder-kleur-van-het-jaar-2023-T0.10.70T0.11.31

Vragen of opmerkingen over de nieuwe kleur van het jaar 2023 of andere kleuren?

Heeft u vragen over ons assortiment? Heeft u professioneel advies nodig? Of heeft u verdere vragen over ons aanbod en onze diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Meer info over ons aanbod en prijzen vindt u hier.