We zijn al ruim een maand onderweg in 2018. Maar we grijpen toch nog eens de kans om de kleur van het jaar in de picture te zetten! Kleurspecialisten, internationale designexperts en trendwatchers verkozen Heart Wood als winnaar.

ROZE, RUST EN HOUT

De omschrijvingen door de bloggers en de interieurexperts gaan van “volwassen roze” tot een “grijsroze tint die de warmte van natuurlijk hout uitdrukt”. Wat het ook is, het is een kleur die natuurlijkheid, rust en harmonie uitstraalt. Ideaal, want in deze drukke, woelige tijden hebben mensen daar nu eenmaal behoefte aan. De combinatie met houten meubels of accessoires past dan ook uitstekend.

OOK PROFESSIONEEL INTERESSANT!

Als professional kan u met deze kleur zeker scoren bij uw klanten. U toont hen dat u op de hoogte bent van de nieuwste kleurtrends. Bovendien is Heart Wood tegelijk een veilige keuze. Omdat het een kleur is die staat voor huiselijkheid, is ze dan ook geschikt voor alle plaatsen in het huis: slaapkamer, woonkamer en zelfs de keuken! Ook openbare ruimten, kantoren of horeca verlenen zich tot Heart Wood, net omdat deze kleur een natuurlijke warmte geeft.

RUIM KLEURPALET EN PASSENDE COMBINATIES

Het kleurpalet van Heart Wood is heel veelzijdig. Er kan gecombineerd worden met verschillende kleuren, van natuurlijke blauwtinten tot harmonieuze, rustige aardetinten. Zo bekom je enerzijds dat levendig effect of anderzijds die rustgevende werking.

TIP: Opteert u voor contrasterende kleuren – een muur in twee kleuren – doe dat dan zeker zonder ‘blurry’ overgang. Aftapen is de boodschap!

Online vindt u heel wat kleurencombinaties. Wij schuiven graag de kleurpaletten van Sikkens naar voor. Sikkens stelt 4 hedendaagse kleurpaletten voor waarin Heart Wood mooi vertegenwoordigd is. Als expert in verf, heeft Sikkens deze kleurpaletten samengesteld omdat de kleuren perfect bij elkaar aansluiten. Ontdek ze hier!

MEER INFO

Bent u op zoek naar Heart Wood of een andere kleur uit het kleurenpalet? Dankzij onze professionele verfmengmachines bieden wij alle kleuren op maat van uw project. Heeft u verdere vragen over ons aanbod en onze diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Nog meer info over ons aanbod en prijzen vindt u hier.