Bij Polar Paints geloven we dat sport centraal moet staan in een mensenleven. Het is niet alleen goed voor de gezondheid, maar het bevordert ook teamspirit en vriendschap. En deze thema’s liggen ons nauw aan het hart. We sponsoren graag sportieve evenementen omdat we de sporters willen ondersteunen.

Teamspirit en vriendschap

Sport maakt ook een belangrijk deel uit van ons persoonlijk leven. Daarom betrekken we graag onze medewerkers en partners in sportieve activiteiten. Zo hebben we ons Polar Running Team: een loopclub waarbij we elke woensdag met onze collega’s, klanten en leveranciers gaan joggen.

Maar laat het ons nu de draad doortrekken naar interieur. Ben jij ook een sportief persoon en is sport belangrijk in je leven? Wist je dat je je interieur sportief kan inrichten?

Dynamische kleuren

In de eerste plaats kan je werken met kleuren die symbool staan voor dynamiek. En dan bedoelen we niet dat je je woonkamer moet verven in de kleuren van je favoriete voetbalclub. Alsjeblief nee. Vele kleuren gaan gepaard met sportieve thema’s. Geel staat voor optimisme en kracht. Groen staat voor evenwicht en gezondheid. Blauw staat voor vrijheid en vertrouwen.

Muurstickers met sportthema

Laat een basketter je kastdeuren sieren of een fietser langs je muur rijden. In de slaapkamer van je kinderen kan een voetballer of balletdanseres boven het bed hangen.

  

  

Energie op de muur

Er bestaat uiteraard behangpapier waar sportaccessoires op getoond worden. Vind je dat een beetje too much? Dan kan je gewoon werken met leuke motieven die bulken van de levenslust en energie! Natuurelementen, dieren of gewoon dynamische patronen zorgen voor een extra sportieve sfeer in huis.

 

 

Foto’s: Sikkens, Lou and Friends, AS Contain, Esprit, Campaert