Ook bij Polar Paints zijn we begaan met milieu. We willen graag een wereld achterlaten waarin onze kinderen schone lucht kunnen inademen en op het groene gras kunnen spelen. Dus hebben we eens nagedacht over duurzame producten die aansluiten bij ons standpunt. Want ook via je interieur kan je je steentje bijdragen tot een beter milieu.

MATHYS ECONATURE VERFGAMMA

We zetten graag dit gamma eens in de bloemetjes. In de meeste verven worden zogenaamde VOS (vluchtige organische stoffen) verwerkt. VOS verbeteren een aantal eigenschappen van de verf, verdampen snel en gemakkelijk. Maar ze kunnen ook schadelijk zijn bij het inademen, niet alleen voor de schilder maar ook voor de bewoners. In het EcoNature gamma worden deze VOS zoveel mogelijk beperkt. Bovendien is de verf geurloos en veilig om te gebruiken.

VERF MET ECOLABEL

Om dit label te mogen dragen, moet de verf aan bepaalde eisen voldoen. Niet alleen is de kwaliteit belangrijk. Dergelijke muurverven mogen geen zware metalen of schadelijke stoffen bevatten. Ze mogen tijdens het productieproces ook de maximale waarden niet overschrijden rond luchtvervuiling, zwavelemissie en afval.

EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT

Econature is er in alle kleuren en voor de meeste ondergronden: binnenmuren, plafonds, hout, metaal en zelfs vloeren. De kwaliteit is zeker niet minder dan ‘gewone’ verf, alleen beter voor het milieu.

Vraag ons naar dit gamma bij Polar Paints!

Meer informatie over het EcoNature gamma van Mathys Paints vind je hier.