In al onze vestigingen beschikken wij over professionele kleurmengmachines, waardoor wij aan de specifieke kleurwensen van onze klanten kunnen voldoen. Maar hoe werk dit nu concreet en wat zijn de voordelen?

Een perfect resultaat in alle kleurencollecties.

Uiteindelijk is en blijft dat het ultieme voordeel van ons Colormixsysteem: een secure afwerking, een precieze kleuring en een correct mengresultaat. Dit alles in een heel korte tijdspanne! U kiest de kleur en de verf die u nodig heeft voor uw werkzaamheden en wij maken alles voor u klaar.

Technische hoogstand, snel en betrouwbaar.

Dankzij onze mengers en dispensers, uitgerust met professionele meng- en doseersystemen, kunnen wij u deze service aanbieden op een efficiënte manier. Onze materialen zijn voorzien van een fotospectrometer en zijn individueel te programmeren voor een precies resultaat. Bij onze shakers bijvoorbeeld wordt een verpakking tussen twee platen vastgezet. De verpakking beweegt in een hoge frequentie in een ellipsvormige beweging, zodat er een golfbeweging ontstaat in de verpakking. Die hoge snelheid in combinatie met een hoge mengefficiëntie zorgt voor een precies, snel én gebruiksklaar resultaat.

Meerdere toepassingen.

De meeste types verven en lakken kan u bij ons laten personaliseren voor al uw werkzaamheden. Maar ook o.a. gebouwcoatings en pleisters kunnen verwerkt worden. Verschillende soorten verpakkingen – rond, ovaal, plastic en zelfs metaal – tot maar liefst 40kg kunnen wij dankzij onze colormix-applicatie beleveren.

In grote en kleine hoeveelheden.

Dat wij verf in kleine hoeveelheden kunnen mengen, spreekt voor zich. Uiteraard kan u bij Polar Paints als groothandel ook terecht voor de verwerking van grote hoeveelheden verf.

Kortom, een perfect gemengde verf op basis van uw kleurwensen, in grote of kleine hoeveelheden, op een snelle manier gebruiksklaar gemaakt: daarvoor is Polar Paints uw partner! Heeft u verdere vragen over ons aanbod en onze diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.