De nieuwe kleur van het jaar 2022 is Bright Skies (T0.10.70).

Een revitaliserende tint die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in elke woonruimte blaast. Een licht en luchtig blauw, die dankzij 4 geselecteerde kleurpaletten zal passen in elk interieur! 

Hoe werd de kleur van het jaar 2022 verkozen?

Elk jaar komen internationale kleurspecialisten, designexperts en architecten samen om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken. Die inzichten vertalen zij naar één hoofdkleur. Vanuit die kleur creëert men vier kleurenpaletten, zodat iedereen wel een sfeer en stijl vindt die bij zijn of haar interieur past.

Bright Skies

De afgelopen maanden heeft onze wereld op zijn kop gestaan en hadden we veel tijd om na te denken. Nadenken over onze manier van leven en wat nu echt belangrijk is in ons leven. Het werd duidelijk dat het belangrijk is om nieuwe ideeën te omarmen.

Bright Skies is een licht en luchtig blauw, een levendige, optimistische kleur die goed is voor ieders geest!

Lichtblauwe slaapkamermuren en plafond

De kleur van het jaar 2022 in 4 kleurpaletten

Op basis van de tinten waarmee Bright Skies gecombineerd wordt, lijkt de kleur subtiel een andere tint te worden. In functie van warme, neutrale, zachte of felle kleuren, worden vier kleurpaletten voorgesteld.

WORKSHOP KLEUREN

Voor een levendige ruimte die kan gebruikt worden voor wonen, werken, ontspannen, …

GREENHOUSE PALLET

Breng de positieve effecten van de natuur naar boven met de frisse groene en blauwe tinten.

STUDIO PALLET

Dit pallet bevat iets meer zachte en luchtige tinten. Hierdoor probeert men een rustgevend gevoel te creëren, goed voor de geest.

SALON KLEUREN

Dit pallet bestaat uit frisse, open en uitnodigende kleuren.

 

Bekijk ook de video over het kleur van het jaar 2022!

Vragen of opmerkingen over Bright Skies of andere kleuren?

Heeft u vragen over ons assortiment? Heeft u professioneel advies nodig? Of heeft u verdere vragen over ons aanbod en onze diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Meer info over ons aanbod en prijzen vindt u hier.