De nieuwe kleur van het jaar 2021 is Brave Ground.

Het is een versterkende tint die draait om natuur en eenvoud. Een warme aardse toon, die dankzij 4 geselecteerde kleurpaletten zal passen in elk interieur! 

Hoe werd de kleur van het jaar 2021 verkozen?

Elk jaar komen internationale kleurspecialisten, designexperts en architecten samen om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken. Die inzichten vertalen zij naar één hoofdkleur. Vanuit die kleur creëert men vier kleurenpaletten, zodat iedereen wel een sfeer en stijl vindt die bij zijn of haar interieur past.

Brave Ground

In een hectische wereld, waar alles bijna dagelijks op zijn hoofd wordt gezet, zijn we steeds op zoek naar aarding en connectie. We gaan bekijken wat er echt toe doet in ons leven. We willen stabiliteit en zekerheid en keren ons daarvoor steeds meer naar de rust en schoonheid van de natuur.

“Brave Ground is een neutrale en naturelle tint met een wat grijze ondertoon die past bij het nieuwe pallet van de Ambiance Trend Collection 2021″.

 

 

 

De kleur van het jaar 2021 in 4 kleurpaletten

Op basis van de tinten waarmee Brave Ground gecombineerd wordt, lijkt de kleur subtiel een andere tint te worden. In functie van warme, neutrale, zachte of felle kleuren, worden vier kleurpaletten voorgesteld.

Val op – EXPRESSIEVE KLEUREN – Gedurfd en individueel

Felle rode en zachtere roze kleuren zorgen voor warmte en persoonlijkheid. Ook brengen ze vuur en vitaliteit in een ruimte.

Voel je verbonden – TRUST KLEUREN – Warm en verenigend

Met zijn warme, harmonieuze kleuren zorgt dit pallet voor een gevoel van eenheid en gemeenschap. Het pallet bestaat uit zachte, neutrale, bruin- en grijstinten. Met deze kleuren worden ruimtes gecreëerd waar mensen zich verbonden voelen.

Bouw op het verleden – TIMELESS KLEUREN – Klassiek en modern

Dit pallet bevat iets meer klassieke, hedendaagse en neutrale kleuren zoals zacht geel en bruin. Hierdoor probeert men kalmte en evenwicht uit te stralen.

Creëer een nieuwe wereld – EARTH KLEUREN – Eenvoudig en natuurlijk

Dit pallet bestaat uit gedempte aardetinten die van nature mooi samengaan. Hier gaat het voornamelijk om blauwe, groene en bruine kleuren. Dit zijn de tinten die ons verbinden met de aarde.

Bekijk ook de video over het kleur van het jaar 2021!

Vragen of opmerkingen over Brave Ground of andere kleuren?

Heeft u vragen over ons assortiment? Heeft u professioneel advies nodig? Of heeft u verdere vragen over ons aanbod en onze diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Meer info over ons aanbod en prijzen vindt u hier.