Sikkens-Herbol Outside Protect

SIKKENS-HERBOL OUTSIDE PROTECT


Jouw vakmanschap gegarandeerd

Sikkens–Herbol Outside Protect is de beste partner bij gevelbescherming voor elke vakman. Vanaf nu bieden Sikkens en Herbol standaard 5 tot 10 jaar garantie op diverse verfsystemen bij aanvraag van een technisch advies.

Sikkens-Herbol gevelgarantie systeem

Ondervind je als vakman soms moeilijkheden bij het overtuigen van potentiële klanten? Dan zijn Sikkens en Herbol voor jou de partners bij uitstek.

Met hun gevelgarantiesysteem bieden Sikkens en Herbol vanaf nu standaard 5 tot 10 jaar garantie op diverse gevelverfsystemen, zowel voor nieuwbouw als renovatie en gevelwerken met kalei-effect. Met deze standaard gevelgarantie verbinden Sikkens en Herbol zich ertoe niet alleen in te staan voor de materialen, maar ook voor een degressieve terugbetaling van de werkuren. Op die manier willen Sikkens en Herbol hun vertrouwen in de producten en jouw vakmanschap in de verf zetten.

Hoe werkt het?

NIEUW!
NU MET STANDAARD GARANTIE BIJ AANVRAAG VAN EEN TECHNISCH ADVIES

  • Bij aanvraag van een gevelgarantie, starten Sikkens en Herbol met een grondige technische analyse van het project.
  • Op basis van deze analyse wordt zowel een technisch advies als eenaanbeveling voor het te gebruiken verfsysteem geformuleerd.
  • Na uitvoering van de werken, volgens de regels van de kunst en volgens het geformuleerde advies, wordt een garantiecontract opgemaakt voor alle betrokken partijen.

Deelnemende producten en verfsystemen


Klik hier voor een overzicht van de deelnemende producten en bijhorende verfsystemen.

image
image
image
image

Bekijk deze testimonial!


Polar Paints Outside Protect

Meer informatie?


Heb je vragen over het Sikkens-Herbol Outside Protect gevelgarantie systeem? Bij Polar Paints kan je terecht voor al je vragen of opmerkingen. Met de juiste knowhow geven wij je graag de nodige informatie.